Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti Aksaray il yönetiminde ilk grup bir araya geldi

Yönetimde yer alacak ilk

Yönetimde yer alacak ilk grupla toplantı yapıldı

İyi Parti Aksaray il Başkanı Cumali Asal’ın sağlık gerekçeleri nedeni ile görevinden ayrılmasının ardından İyi Parti Genel merkezi tarafından il Başkanlığı görevine ve yeni il yönetimini oluşturması için Sercan Belgemen atanmıştı.
İyi Parti il Başkanı Sercan Belgemen ve İyi Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır ile birlikte ilk grup yönetim kurulu üyeleri ile bir toplantı yapıldı. Yapılan toplantıya İyi Parti Aksaray il yönetim kurulunda yer alması beklenen isimler Bülent Gülüm, Murat Engin, Hikmet Yılmaz, Yusuf Arıbaş, Cuma Han, Bayram Ali Muştu, Yasin Aksamaz, İbrahim Tıpırdamaz, Abdülkadir Acun, Evren Erkan, Hayri Topaç, Mehmet Başol yer aldılar.

Toplantıların Cuma gününe kadar 15’er kişilik gruplar halinde devam edeceklerini belirten İyi Parti il başkanı Sercan Belgemen İl yönetiminde yer alacak arkadaşlarımızın hem birbirlerini tanımaları hem de iyi bir ekip oluşturmak için tanışma toplantıları yapıyoruz. Cuma günü İyi Parti il yönetim kurulunu açıklayacağız” dedi. Haber: Ağustos GERÇE