Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti Aksaray İl Başkanı Belgemen; “Aksaray’da İyi Parti’nin başarısını ortaya koyacağız

İyi Parti Aksaray İl

İyi Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen yerel seçimlere yönelik özel açıklamalarda bulundu.

İyi Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, yerel seçimlere sıkı şekilde hazırlandıklarını belirterek, Aksaray Merkez Belediyesi seçimleri için Tuğrul Karacaer’in açıklanmasına Genel Başkanları Meral Akşener’in gelerek destek verdiğini de söyledi.

Sercan Belgemen yaptığı açıklamada, Aksaray Merkez Belediyesi için İyi Parti olarak yarışmacı bir adayı çıkardıklarını ve seçimi de kazanacaklarını söyledi.

İyi Parti’nin belediye meclisi üyeleri konusunda da çok kaliteli isimlerle yola çıktıklarını belirten Sercan Belgemen, gerçek yola çıkışı İl Yönetim Kurulu açıkladığımızda yaptık, 90 kişilik İl Yönetim Kurulu’nu büyük bir programla yaptık ve Aksaray halkı gördü ki İyi Parti tüm Aksaray’ı kucaklıyor, Aksaray’la beraber dedi.

İlçe ve belediyelerde aday belirleme çalışmalarının da devam ettiğini belirten İyi Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, 22 yerleşim yerinde 6-7 yerde İyi Parti’nin seçimi kazanacağını söyledi.

İyi Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, Saratlı’da, Yenikent’te, Yeşilova’da, Yeşiltepe’de, İyi Parti’nin adaylarının oldukça güçlü olduğunu ve yerleşim yerlerinde seçimi kazanacaklarını inandıklarını belirtti.

‘Aksaray’da iyi partinin başarısını ortaya koyacağız diyen’ İyi Parti İl Başkanı Sercan Belgemen, “seçimlere oldukça iddialı hazırlanıyoruz. Oluşturduğumuz yönetim kurulu, adaylarımız, belediye meclisi üyesi adaylarımız birlikte bir bütün halinde özgür ve bağımsız şekilde seçimlere katılacağız ve Aksaray’da İyi Parti’nin başarısını ortaya koyacağız” dedi.

13-14 Ocak’ta İyi Parti’nin yerel seçimle ilgili kampına da katılacağını belirten Sercan Belgemen ‘Aksaray’da iyiler kazanacak iyi belediyecilik, iyi aday, iyi projeyle yolumuza devam edeceğiz’ şeklinde konuştu.

Haber: Fatma Altınok