Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer’den içme suyu projesi

İyi Parti Aksaray Belediye

İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, Aksaray için hedeflediği ve Aksaray’ın en büyük sorunları haline dönüşmüş içme suyu problemine yönelik hedeflediği bir projenin videosunu yayınladı.

Belediye Başkan Adayı Karacaer sosyal medya hesabında yayınladığı video ile birlikte Aksaray’ın 20 yıldır sorunu olan içme suyuna dikkat çekerek, atık su arıtma tesisi ile bu suların kirlenmesini önlenmesine yönelik yapılması gerekenlere dikkat çekiyor.

İYİ Parti Belediye Başkan adayı Karacer, Kurulacak olan atık su artıma tesisleri ile yeraltı sularının kirlenmesini engellenerek içme suyu kaynaklı salgın hastalık riskini azalmak hedefleniyor.  Bölgesel olarak içme suyu tesislerini hayata geçirerek, vatandaşlarla temiz ve ucuz içme suyuna kavuşturmak birinci önceliği haline geliyor.

Yeni yapılacak toplu konutlar ve ticaret alanlarla birlikte gri su geri kazanım projesine teşvik ederek, gri suları arıtarak hem bütçe hem de çevreyi korumak hedefleniyor.  Bu proje ile birlikte Aksaray’ın 20 yıllık su problemini çözerek vatandaşlara temiz ve ucuz su kaynağı sağlamayı amaçlıyor.

Haber: Fatma Altınok