Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Karacer, esnaf ve vatandaşı dinledi

İyi Parti Aksaray Belediye

İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, Fatih Mahallesi kapalı Pazar alanında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimlerine hazırlık içerisinde olan partililer seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlara bir araya gelmeye devam ediyor.
İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer’e ziyaret esnasında il divan kurılu üyeleri eşlik etti. Aksaraylı esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Belediye Başkanı Karacaer, seçimlere yönelik halkın nazını tuttu.
İyi Parti Teşkilatının Türk seçmenine üçüncü bir yol açmak adına yoğun çalışmalar yürüterek mahalli daireler seçimlerine hazırlık yapıyor.
İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener’in Aksaray iline gelerek belediye başkan adayı olacak ismin Tuğrul Karacaer olacağını açıklamasının ardından seçim hazırlıklarına hız kazandıran İyi Parti teşkilatı saha çalışmaları kapsamında kapalı Pazar alanı esnaf ve vatandaşlarıyla bir araya geldi.
Aksaraylı halkın sorun ve talebini dinleyen Belediye Başkanı Tuğrul Karacaer, esnaf ve vatandaş yaşadığı ekonomik sorunu dile getirdi. Enflasyonla birlikte artan fiyatlardan ötürü dert yanan esnaf ve vatandaş yaşadıkları sorunu Belediye Başkan adayı Toğrul Karacaer’e anlattı.
“Vatandaşımız ile beraber olmaya devam ediyoruz. Sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayacağız” mottosuyla saha çalışmaları yürüten iyi parti teşkilatın esnaf ve vatandaşları dinlemeye devam ediyor.
Haber: Fatma Altınok