Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Karacaer, saha çalışmalarına devam ediyor

İYİ Parti Aksaray Belediye

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Aday Adayı Tuğrul Karacaer, “Aksaray hak ediyor” sloganıyla seçim çalışmaları yürütmeye devam ediyor.

Bununla birlikte sıkmadık el bırakmayacağını ifade eden Karacaer, vatandaşlardan gördüğü ilgiden memnun olduğunu ifade ediyor.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde Aksaray’da seçim çalışmaları hız kazandı. Siyasi arenada hareketlilik yaşanmaya başladı. Cuma günü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından, İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adaylığı açıklanacak olan Tuğrul Karacaer, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek, esnaf ve vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını dinledi. İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Aday Adayı Tuğrul Karacaer, vatandaşların nabzını yoklamaya devam ederek, vatandaşların yanında olmaya devam edeceğinin altını çiziyor.

Belediye Başkan Adayı Karacaer, esnaf ve vatandaşlara projelere hakkında bilgiler vererek Aksaray’ın sorunlarını bildiğini ve bu sorunların giderilmesi noktasında çalışmalar yürüteceğine dair söz veriyor. Vatandaşların kendisine teveccühünün yoğun olduğunu ifade eden Karacaer, tek başına girecekleri seçimler için Merkez, ilçe ve beldelerden umutlu olduklarını dile getirdi.

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Aday Adayı Tuğrul Karacaer’e seçim çalışmalarında, Belediye Meclis Üyesi Adayları Bahattin Yücel, Sami Uyar ve Salih Taş eşlik etti.

Haber: Fatma Altınok