Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Karacaer, Paşacık mahallesi sakinlerini kapılarını çaldı

İyi Parti Aksaray Belediye

İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Karacaer “Kapı Çal Gönül Al” etkinliği kapsamında hane ziyaretler gerçekleştirerek, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerine hazırlık içerisinde olan Belediye Başkan adayı Karacaer, seçim hazırlıklarını sürdürüyor. Aksaray’ı mahalle mahalle, ev ev gezerek kapı kapı dolaşan Karacaer, vatandaşların talep ve beklentilerini bire bir dinliyor.

Kamuoyun merakla beklediği yerle seçimler heyecanı sürerken siyasi arenadaki hareketlilik devam ediyor. İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Karacaer, seçim çalışmaları kapsamında oluşturduğu ve   “Kapı Çal Gönül Al” etkinliği içerisinde Paşacık mahallesini ziyaret etti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen heyet, vatandaşların sorun ve taleplerini bizzat dinledi.

Paşacık mahallesi sakinleri tarafından yoğun ilgi gören Karacaer, vatandaşların kapılarını tek tek çaldı. Seçimlere yönelik plan ve hedeflerinden bahseden Karacaer ziyaretin ardından yaptığı açıklamasında, “”Kapı Çal Gönül Al” etkinliğimiz kapsamında bugün Paşacık Mahallesi’nde bulunan vatandaşlarımızın kapılarını çaldık. Misafirperverliklerinden ve desteklerinden ötürü hemşehrilerime teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

Haber: Fatma Altınok