Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Aksaray Başkan A.Adayı Karacaer; Aksaray’ı hep birlikte yöneteceğiz!

Aksaray İYİ Parti Belediye

Aksaray İYİ Parti Belediye Başkan aday adayı Tuğrul Karacaer yerel seçimler öncesi ziyaretlerine devam ederken Gazetemize ziyaret gerçekleştirdi.
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler seçimlerine olan heyecan arttıkça siyaset arenasında hareketlilik yaşanıyor.
Aksaray İYİ Parti teşkilatının Belediye Başkanlığı aday adayı olan Tuğrul Karacaer, gazetemize gerçekleştirmiş olduğu ziyaretle birlikte “İnşallah Memleketimiz Aksaray’ımızı hep birlikte yöneteceğiz” dedi.
İYİ Parti Belediye Başkan aday adayı Tuğrul Karacaer; “Basınımızın çok kıymetli arkadaşımız Yaşar Karatay’ı bugün ziyaret ettik. Malumunuz üzerine 31 Mart 2024’te yerel seçim var. İYİ Partiden aday adaylığı başvurumuzu yaptık ve şehrimizin önemli noktalarında ziyaretlerimizde bulunuyoruz” dedi.
Bu süreçte hep birlikte olacağız diyen Belediye Başkan aday adayı Karacaer; “Bu ziyaretler kapsamında Aksaray Yenigün Gazetesindeyiz Kıymetli Yaşar kardeşimizi ziyaret ettik. Kendisi bize yakın ilgi ve alaka gösterdi teşekkür ederiz. Bu süreçte hep birlikte olacağız kendilerine özellikle şahsımla ilgili partimle ilgili olumlu görüş ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah memleketimiz Aksaray’ımızı hep birlikte yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

Ziyarette İYİ Parti Belediye Meclis adaylarından; Sami Uyar, Salih Taş, Necati Dağdelen ve Parti Yöneticisi Hayri Topaç bulundu.

Haber: Fatma Altınok