Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Adayı Karacaer, Seçim Rüzgarını İŞKUR’da Estirdi: Hedeflerini Paylaştı!

İYİ Parti Aksaray Belediye

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, İŞKUR İl Müdürlüğünü ziyaret ederek personellerle bir araya geldi.
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen mahalli idareler seçimlerine hazırlık içerisinde olan İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Karacaer, adaylığının açıklandığı ilk günden bu yana çalışmalarına devam ediyor.
Kamuoyunun merakla beklediği yerel seçimler heyecanı sürerken siyasi arenadaki hareketlilik devam ediyor. Esnaf ve vatandaşların yanı sıra kurum ve kuruluş ziyaretinde bulunan Karacaer, İKUR İl Müdürlüğünü ziyaret ederek personellerle bir araya geldi.
Karacaer’e İYİ Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, Kadın Politikaları Başkanı Naciye Akkuş Türk ve Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti. İŞKUR personellerin sorun ve talebeni dinleyen heyet, daha sonra İl Müdürü Mahmut Akkuş ile bir araya geldi. Aksaray’da il müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaların ele alındığı ziyarette, Karacaer hedeflenen çalışma ve projeler üzerine bilgiler aktardı.
Karacaer İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş’a ve müdürlükte çalışan personellere göstermiş oldukları misafirperverliklerinden ötürü teşekkürlerini sundu.

Haber: Fatma Altınok