Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti adayı Karacaer, Sahanın tepkisinden memnunum!

İYİ PARTİ AKSARAY ADAYI

İYİ PARTİ AKSARAY ADAYI TUĞRUL KARACAER, ÇARŞI ESNAFIYLA BULUŞTU!

Aksaray’ın merakla beklediği yerel seçimlere sayılı günler kala, İYİ Parti’nin Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, beraberinde heyetle çarşı esnafına coşku ve projelerle dolu bir ziyaret gerçekleştirdi. Milletvekili Turan Yaldır ve İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, Parti teşkilatı ve Belediye Meclisi üyesi adayları ile birlikte çarşı esnafını ziyaret eden Karacaer, seçim öncesi heyecanını vatandaşlarla paylaştı.

Değişim Rüzgarı Çarşı Esnafını Sardı!

Karacaer, çarşı esnafına hayırlı işler dileyerek, İYİ Parti’nin iddialı projelerini anlattı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Karacaer, şehrin değişim istediğini, yeni yüzlerin ve projelerin yönetmesini arzuladığını ifade etti. Sahadaki olumlu tepkilerle motive olan Karacaer, seçim gününe kadar çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Turan Yaldır: “Esnafımızın Güler Yüzü Bize Motivasyon Katıyor!”

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır da sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, çarşı esnafının samimiyeti ve güler yüzlü karşılamasıyla duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Adaylarına ve projelerine gösterilen destek için teşekkür eden Yaldır, heyecan dolu seçim sürecinde birlikte başarıya ulaşacaklarına inancını vurguladı.
Saha İyi Parti İçin Pozitif Enerjiyle Dolu!

Tuğrul Karacaer’in liderliğindeki İYİ Parti, sahada hissedilen pozitif enerjiyle seçim gününe odaklanıyor. Vatandaşlar, değişim isteği ve yeni projelerle şehirlerini yönetme arzusuyla İYİ Parti’ye büyük ilgi gösteriyor. Heyecan dorukta, Aksaray 31 Mart’ta sandık başında buluşuyor! Haber: Fatma ALTINOK