Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti Adayı Karacaer, Hürriyet Mahallesi’nde Coşkulu Karşılama

İyi Parti Aksaray Belediye

İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, hürriyet mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.  31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine adım adım yaklaşılırken İyi Parti Belediye Başkan Adayı Karacaer, saha çalışmalarına devam ediyor.

Esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir arya gelen belediye başkan adayı Karacaer, Hürriyet Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinledi. Hürriyet mahallesi sakinleri tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Karacer, vatandaşların beklentilerine çözüm bulmak adına istişarelerde bulundu.

Yaklaşan yerel seçimler iddialı bir şekilde hazırlık yapan Karacaer, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Aksaray Belediye başkan adayı olarak ilan etmesinin ardından seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Hürriyet mahallesi sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Karacaer, ziyaretine yönelik, “Onları ziyaret edip, dertlerini dinledik. Desteklerini isteyip, hayır dualarını aldık. Allah onlardan razı olsun” ifadesini kullandı.

 

Haber: Fatma Altınok