Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

IV. Liderlik Akademisi ve Yönetim Kongresinde, Aksaray ATSO’da katıldı

IV. Liderlik Akademisi ve

IV. Liderlik Akademisi ve Yönetim Kongresine, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fatih Tekin ve beraberindeki heyet temsilen katılım gösterdi.

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hayata geçirilen, IV. Liderlik Akademisi ve Yönetim Kongresine, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde düzenlendi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde düzenlenen kongrede KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu katılımlarıyla gerçekleşti.

Liderlik Akademisi ve Yönetim kongresinde, iş dünyasında bulunan temsilcilerin ve akademisyenlerin katılım gösterdi. Çok sayıda katılımcının bulunduğu kongrede iş dünyası ve eğitim alanında işbirliği yapılması adına görüşmeler yapıldı. Bir araya gelen iş dünyası temsilcileri ve akademisyenler bilgi ve deneyimlerini aktardı. Etkileşimde bulunan katılımcılar ülkenin gelişim ve büyümesine olanak tanımak adına üniversite ve sanayi gücünün işbirliğiyle adımlar atılması için görüşmeler yapıldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde düzenlenen IV. Liderlik Akademisi ve Yönetim Kongresine Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Meclis Başkanı Fatih Tekin, Meclis Başkan Yardımcısı Hacı Coşkun, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Kulak, Yönetim Kurulu Üyesi Enver Şanlı, Meclis Üyeleri Mehmet Coşgun, Rafet Altınpınar, İbrahim Talaşlı ve Genel Sekreter Murat Yılmaz katıldı.

Haber: Fatma Altınok