Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İTTİFAK YOK

milliyetçi hareket partisi (mhp)

milliyetçi hareket partisi (mhp) aksaray İl başkanı av.mustafa ÇÖlkesen, 31 mart 2019 pazar günü yapılacak olan yerel seçim ve gündemedair bir basın açıklaması yaptı.

Çölkesen ‘’mhp 24 haziran seçimlerinde hiçbir beklentisiolmadan sadece ülkemizin ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda cumhurİttifakına destek vermiştir. bu ittifak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hedefineulaşmıştır.

31 mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimde liderimizsayın dr. devlet bahÇelİ beyin dediği gibi “cumhur ittifakı duruyor,yerelde ittifak yok. her seçim bölgesinde kendi adayımızı açıklayacağız.”

yerel seçimde büyük türk milleti’nin karşısına en güçlüadaylarla iddialı bir şekilde çıkacağız. biz mhp aksaray teşkilatları olarak yerelseçimlere ittifak olmayacakmış gibi sahada zaten çalışıyorduk.

Şimdi bu çalışmalarımızı daha da hızlı yürüteceğiz.aksaray belediyesi dahil 21 belediyenin tamamına talibiz. yerel seçimlerde aksaray’ın en iddialı partisi biziz. milletimizin karşısına en iyi adaylarla çıkacağız. İnşallah yerel seçimlerin galibi mhp olacaktır”dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay
Sıradaki Haber Aksaray’da görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Bolu’ya atandı!