Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Isuzu D-Max, Transanatolia’yı Kadın Pilotlarıyla 3. Kez Tamamladı

anadolu isuzu’nun kadın yarış pilotları, bu yıldokuzuncusu düzenlenen transanatolia rallisini

anadolu isuzu’nun kadın yarış pilotları, bu yıldokuzuncusu düzenlenen transanatolia rallisini isuzu d-max ralli otomobiliyletamamlama başarısını gösterdi

anadolu isuzu’nun kadın yarış pilotları, dünyanın enzorlu yarışlarından olan ve bu yıl dokuzuncusu düzenlenen transanatoliarallisi’ni isuzu d-max ralli otomobiliyle tamamladı.

anadolu isuzu’nun açıklamasına göre, türkiye’nin ilk vetek pick-up üreticisi anadolu isuzu, bu yıl dokuzuncusu düzenlenen ve dünyanınen zorlu rally raid yarışlarından biri olarak gösterilen transanatoliarallisi’ni kadın pilotlarıyla tamamlama başarısını gösterdi.

offroad deneyiminin maksimum şekilde yaşandığıtransanatolia rallisi’nde kum, toprak ve kaya zeminleriyle geçen 7 gün sonundaanadolu isuzu’nun kadın pilotları yeşim nur mantaş ve pınar Çelikel, bitişbayrağını göbeklitepe’de gördü.

faaliyetlerinin her noktasında hassasiyet gösterdiğikadın-erkek eşitliği değerini, yarış ortamına da katan anadolu isuzu, geçen yılolduğu gibi, bu sene de transanatolia yarışına kadın pilotlarıyla katılmışoldu.

güçlü ve dayanıklı şasi alt yapısını 4×4 çekiş sistemiylebirleştiren isuzu d-max, özellikle kayalık zeminlerde yoluna takılmadan devamederek her yol şartında dayanıklı ve performanslı yapısını gösterdi.

– yedi günde 2,3 bin kilometre yol aldılar

yedi günde toplam 2 bin 300 kilometrelik parkuru aşananadolu isuzu pilotları, ilk gün yarışa bolu abant gölü’nden başlayıpbeypazarı, nallıhan, gordion ve haymana parkurunu tamamladı. İkinci günhaymana’dan başlayıp tuz gölü, sultanhanı, obruk gölleri, meke ve acıgölparkurunu tamamlayan takım, üçüncü gün acıgöl’den ihlara, güzelyurt, nar gölüve kapadokya parkurunu, dördüncü gün kapadokya’dan erciyes, sultan sazlığı,ahır dağı yaylaları ve maraş etabını geçti.

takım, beşinci gün kahramanmaraş’tan nurhak dağları,engizek dağları ve nemrut dağı parkurunu, altıncı gün nemrut dağı’ndan atatürkbarajı ve mardin etabını, yedinci gün ise mardin’den göbeklitepe parkurunuaşarak 2019 yılı transanatolia rallisini tamamladı.

bu yıl göbeklitepe yılı ilan edilmesi nedeniyle yarışburada biterken, dünya basınında geniş yer bulan organizasyon kültür ve turizmbakanlığı tarafından da desteklendi.

aa

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Konya’nın Akşehir ilçesinde düzenlenen Okul Sporları Yıldız Kızlar Türkiye Bilek
Sıradaki Haber Aksaraylı öğrenci Azra Özcan Türkiye ikincisi oldu