Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İstişare ve Değerlendirme toplantısı yapıldı

Aksaray Tarım ve Orman

Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürü Bülent Saklav, İstişare ve Değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantı Tarım ve Kırsal Kalkınmaya Destekleme Kurumu (TKDK) Aksaray İl Koordinatörlüğü binasında yapıldı. Yapılan toplantıya Tarım İl Müdürü Bülent Saklav ve kurum ve kuruluşların yöneticileri katılım gösterdi.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Aksaray’da hasat dönemine girildi. Çiftçilerin ürünlerine satabilmesi ve ürünlerinde herhangi bir sıkıntı çıkmaması adına Tarım İl Müdürü Saklav ve ekibi saha çalışmaları gerçekleştiriyor. Biçerdöver kontrollerinden, ürün kontrollerine adar Aksaray’da birçok birim çiftçilerin emekleri ziyan olmaması amacıyla kontrol ve denetim sağlıyor.

Toplantıda Aksaray’da yapılan tarımsal faaliyetler değerlendirildi. Üretimi arttırmak ve kırsal kesimleri destekleme sağlamak amacıyla tarımda alanında Aksaray gelişim gösteriyor. Çiftçilerin üretime katkı sağlaması ve ürünlerini rahatlıkla satabilmeleri adına çalışmalar aralıksız sürüyor.

İstişare ve Değerlendirme toplantısında, Aksaray’da faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlar tarım alanında yapılan çalışmaları değindi. Üreticiler için yapılan ve planlanan desteklere değinildi. Tarım alanında Aksaray’ın gelişim göstermesi ve üretimi arttırması adına çalışmalar değerlendirildi.

Haber: Fatma Altınok