Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İsterse kazanıyor! Kuzeyboruspor play of’a deplasman galibiyeti ile başladı

Kuzeyboruspor play of’a deplasman

Kuzeyboruspor play of’a deplasman galibiyeti ile başladı

İlk raunt Kuzeyboru’nun

Antalya Muratpaşa Belediyespor 0- Kuzeyboruspor-3

Salon: Süleyman Evcilmen

Hakemler: Arzu Uzatöz, Necmi Avcı

Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop: Ceren Karagöl, Micaya, Aslıhan Kılıç, Guerra, Samedy, Hande Korkut (Buket Yılmaz, Burcu Yönder, Aybüke Güldenoğlu)

Kuzeyboru: Janset Erkul, Tuğba İvegin, Büşra Kılıçlı, Sarah Wilhite, Gaıla Gonzalez Lopez, Gamze Kılıç, (Dilek Kınık)

Setler: 21-25, 20-25 13-25

Süre: 75 dakika (28,26,21)

 

1 saat 16 dakikalık mücadelenin ardından 21-25, 20-25, 13-25’lik setlerle Kuzeyboruspor kadın voleybol takımı, Play-Off’un 5.-8. Sırada yer alan takımların ilk mücadelesinde Antalya Muratpaşa Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek ilk maçı kazandı. Temsilcimiz Kuzeyboru kadın voleybol takımı seride1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın rövanşı 5 Nisan 2024 Cuma günü saat 17’de Aksaray’da Aksaray spor salonunda oynanacak. Kuzeyboruspor kadın voleybol takımı bu maçı da kazandığı takdirde rakibinin üzerinde sıralamada yer almış olacak.

Ligde oynanan maçlarda, Kuzeyboruspor ilk maçında Muratpaşa Belediyespor’a ligin ilk yarısında oynanan maçta 3-2 mağlup olmuş, ligin ikinci devresinde Aksaray’da oynanan karşılaşmayı ise 3-1 kazanmıştı.

Kuzeyboruspor, takımı lig etabını 46 puanla 5’nci sırada tamamlamıştı. Muratpaşa Belediyespor ise ligi 32 puanla 8’nci sırada tamamlamıştı.

Sıralamadaki 5-8 takımlara arasında diğer maçta Galatasaray deplasmanda Bursa Nilüfer Belediyespor takımını 3-0 mağlup ederek ilk maçta büyük avantaj elde etti.

Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop ev sahipliğinde Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda gerçekleştirilen karşılaşma TVF Voleybol TV ekranlarından canlı olarak yayınlanarak voleybol severler tarafından takip edildi.

Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop’tan 16 sayı ile en skorer isim Stephanie Samedy olurken, Micaya White 9 ve Anastasia Guerra 5 sayı ile takıma katkı verdi. Antalya ekibi toplam 6 blok ve 1 ace sayısı üretti. Takım toplamda 21 hata ile oynadı.

Maçı galip tamamlayan ekip Kuzeyboru’da ise en skorer isim, 2 blok ile 14 sayı üreten Gaila Gonzalez oldu. 13 sayı ile Tuğba Şenoğlu İvegin ve 11 sayı ile Büşra Kılıçlı skora katkıda bulundu

İki galibiyete ulaşacak ekip 5-6’ncılık maçına, mağlup olan ekip ise 7-8’ncilik maçına çıkacak.

Antalya Süleyman Evcilmen Spor Salonunda oynanankarşılaşmanın ilk setinden son setine kadar üstün bir oyun sergileyen Kuzeyboru kadın voleybol takımı rakibi Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop takımına  hiç şans tanımadı. İlk set3 3-0 lık seri ile başlayan temsilcimiz Kuzeyboru takımı ilk seti  25-21 alarak setlerde 1-0 öne geçti. İkinci sette daha fazla maç içerisinde kalmaya çalışan Muratpaşa takımına hem hücum anlamında hem de savunma anlamında geçit vermeyen Kuzeyboru seti 25-20 alarak skoru 2-0’a getirdi.

Üçüncü sete hızlı başlayan Muratpaşa Belediyesi 5-0’lık seri ile başladı. Tecrübeli Antrenör Mehmet Bedestenlioğlu’nun molası sonrası aradaki farkı kapattı. Sarah Wilhete servis turunda üst üstte 8 sayı alan Kuzeyboru 8-10 öne geçti. Öne geçtikten sonra oyun disiplininden kopan Muratpaşa belediyesi temsilcimiz karşısında bir varlık gösteremedi. Seti 25-13 alarak müsabakanın skorunu tayin etti.

Haber: Hakan Hidayet DENİZ