Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İşten sonra doktora! Aksaray’da akşam poliklinikleri açıldı!

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi, mesai saatleri içinde hastaneye gidemeyen ve randevu almakta zorlanan hastalar için yeni bir hizmet başlattı. Ortopedi ve Travmatoloji, Cildiye, Kulak Burun Boğaz, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümlerinde mesai dışı poliklinik hizmeti sunuluyor.

Aksaray Eğitim ve Araştırma

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi, randevu bulmakta zorluk çeken ve çalışma saatleri içinde hastaneye gitme imkânı olmayan vatandaşlara yönelik önemli bir adım attı. Hastane bünyesinde Ortopedi ve Travmatoloji, Cildiye, Kulak Burun Boğaz, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümlerinde mesai dışı poliklinik hizmeti verilmeye başlandı.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi, sağlık hizmetlerine erişimi artırmak amacıyla mesai dışı poliklinik hizmeti sunarak, vatandaşların hastane yoğunluğundan etkilenmeden tedavi olabilmelerini hedefliyor. Özellikle iş saatlerinde hastaneye gidemeyen çalışanlar ve randevu bulmakta güçlük çeken hastalar için önemli bir kolaylık sağlayan bu uygulama, hasta memnuniyetini artırmayı amaçlıyor.

Hastane Başhekimi Doc.Dr. Onur Karaca, “Bu yeni uygulama ile mesai saatleri içinde hastaneye gelemeyen vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden faydalanmasını kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Mesai dışı poliklinik hizmetimiz, belirli gün ve saatlerde alanında uzman hekimlerimiz tarafından verilecektir,” şeklinde açıklama yaptı.

Ortopedi ve Travmatoloji, Cildiye, Kulak Burun Boğaz, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümlerinde sunulan bu hizmetle birlikte, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi, sağlık hizmetlerini herkes için daha erişilebilir hale getirme yönündeki çalışmalarını sürdürüyor.

Ağustos Gerçe