Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İstedikleri zaman Meclis’e de gelebilir telefonuma da ulaşabilir

AK PARTİ AKSARAY MİLLETVEKİLİ

AK PARTİ AKSARAY MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ALTINSOY:
Tüm Aksaray’ın milletvekiliyim
28 Mayıs’ta gerçekleşen Türkiye Yüzyılı seçimlerinin ardından Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı olarak seçilmesiyle kazananın Türkiye olduğunu vurgulayan AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, “Ben, tüm Aksaray’ın milletvekiliyim. Aksaray’a hizmet edeceğim. Siyasi görüşe bakmadan herkese kapımız açık. Aksaraylı hemşerilerimizin emrinde olacağız. Aksaraylı hemşerilerim, istedikleri zaman Meclis’e de gelebilir telefonuma da ulaşabilir.” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçilmesinin ardından açıklama yapan AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, “Yüzyılın seçimini yapmayı Rabbim nasip etti ve bugünleri gördük. Kimse kaybetmedi Kazanan Türkiye oldu. Türkiye’ye ve Aksaray’a hizmet yapmaya devam edeceğiz.” dedi. “
“ÇOK GÜZEL BİR HEYECAN YAŞADIK”
Seçim sürecinde çok yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirten Hüseyin Altınsoy, “Bütün köy ve beledilerimizi, mahallelerimizi, ilçelerimizi adım adım gezdik. Esnaf ve vatandaşlarımız ile görüşerek çok büyük bir gayret sarf ettik. Hem Cumhurbaşkanımıza, hem Cumhur İttifakı’mıza hem de AK Parti’mize destek istedik. Allah razı olsun. Aksaraylı hemşerilerimiz bizi mahcup etmediler. 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı olarak 323 milletvekili ile Meclis’te olacağız. Aksaray bize büyük bir destek verdi ve büyük bir oy oranı ile bu seçimleri aldık. Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kalınca da hiç durmadık. İl başkanımızın başkanlığında durmadan çalıştık. 28 Mayıs akşamı 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda zaferi kutladık. Aksaray’ımız cıvıl cıvıldı. Mutluyuz, gururluyuz çok güzel bir heyecan yaşadık.” şeklinde konuştu.
“AKSARAY’IN BAKAN BEKLENTİSİNİ CUMHURBAŞKANIMIZA İLETECEĞİZ”
Aksaraylı vatandaşların, kabinede Aksaray’dan bir bakan olmasını istemesi hakkında da konuşan Altınsoy, “Vatandaşlarımızın, Aksaray’ımızda mutlaka bir bakan olmasını istediklerini biliyoruz. Cumhurbaşkanımıza ileteceğiz. Takdir Cumhurbaşkanımızındır.” dedi.
“HEMŞERİLERİM İSTEDİKLERİ ZAMAN BANA ULAŞABİLİR”
Seçim sürecinde Aksaray’da herhangi bir olay yaşanmamasının da sevindirici olduğunun altını çizen Altınsoy, “Ben Aksaraylı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Huzurlu ve güvenli ve centilmence bir yarış yaptık. Kazanan Türkiye oldu, kazanan Aksaray oldu. Aksaray’a hizmet edeceğim. Siyasi görüşe bakmadan herkese kapımız açık. Aksaraylı hemşerilerimizin emrinde olacağız. Benimle görüşmek isteyen hemşerilerim, istedikleri zaman Meclis’e de gelebilir telefonuma da ulaşabilir.” şeklinde konuştu.
“CUMHURBAŞKANIMIZ VERDİĞİ BÜTÜN SÖZLERİ YERİNE GETİRMİŞTİR”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında belediye başkanlığından bugüne kadar gelen bir geçmişi olduğunu ve verdiği sözleri mutlaka yerine getirdiği için halkın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan güveninin çok fazla olduğunu dile getiren Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız söz verdi mi yapar. Laf salatasıyla iş yürütmez. Hep yaparsa AK Parti yapar demiştir ve verdiği sözleri tutmuştur. Herkes bu güveni gördü ve oy vererek istikrardan yana oldu.” dedi.
“AKSARAY YERİNDE DURMAYAN VE SÜREKLİ KOŞAN BİR ŞEHİR HALİNE GELDİ”
Aksaray’a hizmet için çalışacaklarını belirten Altınsoy, “AK Parti döneminde bütün ilçelerimize doğalgaz kazandırdık. İlçelerimize Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor. Beldelerimize doğalgaz kazandırıyoruz. Diş Hekimliği Fakültesi’ni üniversitemize kazandırdık. Aksarayspor’umuz 2. Lige çıktı. Çok büyük bir stadyum kazandıracağız. Bundan sonra yerelden gelen talepleri genelde değerlendirip güçlü bir hizmetle yolumuza devam edeceğiz. Savunma sanayi için çok büyük bir atakla harekete geçtik. Aksaray’da kültür ve turizme ağırlık vermek lazım. Sanayimiz oldukça gelişti. 2004’te 4 fabrikamız vardı, şimdi 274 fabrikamız var. 4. genişleme alanına gidiyoruz. 180 fabrika sahibinden talep var. Aksaray artık yerinde durmayan ve sürekli koşan bir şehir haline geldi. Komşu illere göre koşar adımlarla ilerliyoruz. Bunu, Cumhurbaşkanımıza borçluyuz. Tüm hemşerilerim adına Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerine son verdi.

Haber: Fatma ALTINOK