Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İstanbul’daki Aksaraylılar kongrede buluştu

Aksaraylılar Yardımlaşma ve Dayanışma

Aksaraylılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kongresi yapıldı
Ahmet Yaşar derneğin yeniden başkanı seçildi

İstanbul’da bulunan Aksaraylıların kurmuş olduğu ‘Aksaray İli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kongresi yapıldı. Kongre nedeniyle İstanbul’da yaşayan iş insanları da bir araya gelme imkanı buldu. Aksaray’ın geçmiş dönem milletvekilliğini yapan İş İnsanı, Eczacı Ahmet Yaşar yeniden Aksaraylılar Derneği’nin başkanı seçildi.
Erol Güler’in divan başkanlığını yaptığı Aksaraylılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kongresi İstanbul’da İpek Palas’ta yapıldı.
525 üyesi bulunan Aksaray İli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Kongresi’nde tek liste ile yapılan seçimde Ahmet Yaşar yeniden derneğin başkanlığına seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine ise Ahmet Yaşar ile birlikte Nurettin Eroğlu, Ahmet Abaklı, Ahmet Deniz, Muzaffer Sarı seçildiler.
Kongrede İstanbul’da Üniversite eğitimi gören öğrencilere burs veren iş insanları da plaketle ödüllendirildi. İstanbul’da yaşayan ve İstanbul da üniversite eğitimi gören öğrencilere burs veren Rahmetli İrfan Ağaçlı adına plaketi Genel Müdürü Öztürk Erdoğan, iş insanları Lütfü Böğe, Nurettin Eroğlu, İhsan Er, Muzaffer Sarı ve Ahmet Deniz’e dernek adına plaket verildi.
Aksaraylılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin başkanlığına seçilen Ahmet Yaşar, kongreye gelen ve katılan iş insanlarına teşekkür etti. Haber: Ağustos GERÇE