Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“İsmail Kav,Demirci’nin geleceği için, projelerini bir bir açıklıyor

Demirci’nin Geleceğine Değer Katmak

Demirci’nin Geleceğine Değer Katmak İçin İsmail Kav Yola Çıkıyor!

Demirci kasabasının başarılı iş insanı İsmail Kav, 31 Mart 2024 seçimlerinde AK Parti’den belediye başkan adaylığını açıkladı. Kasabanın yaşanabilirliğini artırmak ve eksiklikleri gidermek amacıyla önemli projelerini vatandaşlarla paylaşan Kav, seçim sürecinde dikkatleri üzerine çekiyor.
İsmail Kav’ın öncelikli projelerinden biri, kasabanın uzun süredir hissettiği eksikliklerden birine odaklanıyor: kapalı pazar yeri. Kav, yeni dönemde Demirci Belediye Başkanı olduğunda, kasabanın tamamının faydalanabileceği modern bir kapalı pazar yeri inşa edeceğini açıkladı. Proje, kasaba halkına kışın yağmurdan ve yazın sıcaktan korunarak daha güvenli ve konforlu bir alışveriş ortamı sunmayı amaçlıyor.

 

AK Parti’nin güçlü liderliği ve desteğiyle hareket eden İsmail Kav, seçim sürecinde Demirci kasabasının karşılaştığı sorunlara çözümler sunmak için kararlı bir duruş sergiliyor. Projelerinin hayata geçmesiyle birlikte, kasaba halkının yaşam kalitesinin artması ve modern bir çevre oluşturulması hedefleniyor.
AK Parti Aksaray il başkanı Hamza Aktürk, AK Parti Aksaray milletvekilleri Hüseyin Altınsoy ve Cengiz Aydoğdu, Demirci kasabası AK Parti adayı İsmail Kav’ın açıkladığı ve  yapacağı tüm projelerin arkasında ve destekçisi olduklarını söyleyerek Demirci’de İsmail Kav kazanacak. Demirci Demirci kasabası kazanacak. Demirci’ye AK Parti’nin gerçek belediyeciliği yeniden gelecek. AK Parti varsa hizmet var. Ak Parti varsa yenilik var, gelişme var, güzellik var diyerek İsmail Kav’ın geçtiğimiz haftaki programda konuşan AK Partili milletvekilleri ve il başkanı projelerini açıklayan İsmail Kav’ın yanında ve projelerine  destek olacaklarının sözünü verirken Başkanımızın sözü bizim sözümüz demişlerdi.

AK Parti il başkanı Hamza Aktürk ve milletvekilleri Hüseyin Altınsoy ile Cengiz Aydoğdu’nun bu açıklamasının ardından Demirci kasabasında vatandaşlar AK Parti Demirci belediye başkan adayı İsmail Kav’ın çevresinde ve yakınında bulunarak desteklerini arttırdılar. Demirci‘deki tarafsız ve karar aşamasında olan seçmenler de İsmail Kav’ı destekleme adına İsmail Kav’a ulaşarak desteklerini belirttiler.
Kav, vatandaşlardan aldığı destekle birlikte Demirci kasabasını daha güzel yarınlara taşıyacaklarına inançla ilerlediklerini belirtiyor. Seçim sürecinde kasaba halkıyla bir araya gelmeye devam eden İsmail Kav, projelerini detaylı bir şekilde paylaşarak Demirci’nin geleceğine değer katmayı amaçlıyor.

Haber: Avni Kuru