Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İslam Dini ve Kur’an-ı Kerim öğrenimi için Yaz Kur’an Kursları önemli bir rol oynuyor

AK Partili kadınlar, yaz

AK Partili kadınlar, yaz kur’an Kursundaki çocukları ziyaret ettiler

Aksaray’da, 3 Temmuz’da başlayan Yaz Kur’an kursları, tatildeki çocukları Kur’an kursları ve camilerle buluşturarak İslam dinini ve Kur’an-ı Kerim’i öğrenmelerini sağlıyor. Bu önemli girişimin destekçilerinden olan AK Parti il kadın kolları, çocukların ilgisini artırmak ve kursları daha cazip hale getirmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleyerek katılımı artırdı.

Bu kapsamda, AK Parti il kadın kolları başkanı Ferhan Polat, başkan yardımcıları Semiha Kurt, Fadime Sağdıç, Nazan Koyuncu ve Hatice Sağdıç, Aksaray’daki Medine Cami’sinde düzenlenen Yaz Kur’an kursuna katılan çocukların eğitimine destek verdi. Çocuklara gösterdikleri ilgi, sevgi ve alaka ile AK Partili kadınlar, onlara çeşitli hediyeler sundu.

Bu etkinlik, çocukların Kur’an-ı Kerim’i öğrenme sürecine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Yaz Kur’an kurslarına olan ilginin artmasına yardımcı oldu. AK Partili kadınların çabaları, kamuoyunda takdirle karşılandı ve çocukları camilere gönderme konusunda ailelerin daha duyarlı olmaları gerektiği konusunda farkındalık oluşturdu.

Yaz Kur’an kurslarının önemi giderek artıyor ve çocuklarımızın İslam dinini ve Kur’an-ı Kerim’i öğrenmeleri için önemli bir fırsat sunuyor. AK Parti il kadın kollarının bu etkinliği, toplumun dini değerlere ve eğitimine verdiği önemi göstermesi bakımından büyük bir adım olarak değerlendiriliyor.

Haber: Ağustos GERÇE