Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İŞKUR Sanal Fuar Düzenliyor

Esnaf ziyareti sonrasında açıklama

Esnaf ziyareti sonrasında açıklama yapan 27. Dönem Milletvekili Ayhan Erel, “dün olduğu gibi bugün de beraberiz, yarında beraberiz.” Sözlerini kullandı.

Türkiye İş Kurumu 04 – 05 Mayıs 2023 tarihinde İç Anadolu Bölgesi Sanal İstihdam Fuarını gerçekleştirerek iş arayanlar ile işverenleri çevrimiçi ortamda bir araya getirecek.

Türkiye İş Kurumu Aksaray, Çankırı, Eskişehir, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Karaman illerinin yer aldığı İç Anadolu Bölgesi 2. Sanal İstihdam Fuarı 2 gün sürecek olup saat 10:00 – 17:00 arasında gerçekleşecek.

İŞKUR Müdürü Mahmut Akkuş gerçekleşecek olan fuar hakkında şu sözleri kullandı ”Bu fuarda, yaşanan deprem felaketi sonrası zarar gören depremzede vatandaşların bulundukları illerde işgücü piyasasına hızlı bir şekilde girişlerini sağlamasını öngören İŞKUR,  dijital platformda iş arayanları ve işverenleri buluşturacak.” Dedi.

İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş sözlerine, “ Tüm hizmetlerin ücretsiz olarak sunulacağı fuarda, iş arayan ve işverenler çevrimiçi seminerlere katılabilecekler ve iş arayanlar firmaların stantlarına erişerek çevrimiçi iş başvurusunda bulunulabilecekler. Vatandaşlar Sanal Fuar tarihlerinde https://sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr adresine girerek, katılımcı firmalar ile yazılı veya görüntülü olarak görüşebilecek ve online olarak öz geçmişlerini bırakabileceklerdir.” diye devam etti.

Aksaray İŞKUR Müdürü Mahmut Akkuş, son olarak Aksaray’dan ulusal ve uluslararası yaklaşık 50 firmanın katılacağı fuara tüm Aksaraylıları davet ederek  sözlerini tamamladı.

Haber Ağustos Gerçe