Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan’ın ATAYÖN Akademi Eğitim Kurumları arasında gerçekleşen işbirliği protokolü ile Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Birliğine bağlı mesleki odaların üyelerinin, yöneticilerinin, çalışanların ve stajyerlerin ve onların birinci derece yakınlarını üniversiteye hazırlanan öğrencilerine net yüzde kırk indirim uygulanacak.
Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve ATAYÖN Akademi Eğitim Kurumları arasında işbirliği protokolü imzalandı.
Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla işbirliği protokolü haberini yayınladı. Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve ATAYÖN Akademi Eğitim Kurumları arasında işbirliği protokolü ile Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği ve birliğe bağlı mesleki odaların üyelerinin, yöneticilerinin, çalışanların ve stajyerlerin ve onların birinci derece yakınlarının ATAYÖN Akademi Eğitim Kurumları bünyesinde; İlköğretim, Ortaöğretim, Lise (4-5-6-7-8-9-10-11-12’nci sınıflar) ve Açık Liselerde eğitim öğretim görmeye devam eden veya Mezuna kalmış öğrencilere TYT, AYT, LGS, YDS, DGS, MSÜ gibi alınacak eğitim hizmetlerinde Net yüzde 40 indirim uygulanacağı açıklandı.
Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan; “Esnaf ve Sanatkârlarımıza, yöneticilerine ve çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.
Haber: Fatma Altınok

