Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İŞ KADINLARI VARLIĞI ARTMALI

valiaykut pekmez’in eşi yeşim pekmez iş kadınları ziyaretine devam ediyor. 

valiaykut pekmez’in eşi yeşim pekmez iş kadınları ziyaretine devam ediyor. 

pekmez; kendi işinin patronu iş kadınlarının ekonomikhayattaki varlığının daha da artması gerektiğini belirterek; aksaray’da meslekedindirme kurslarına katılan daha sonra devletin sağladığı imkanlarla kendiişinin patronu olan çok sayıda kadının bulunduğunu bunun memnuniyet vericiolduğunu söyledi.

pekmez beraberinde emniyet müdürü ali karabağ’ın eşireyhan karabağ ile 2 yıldır ev yemekleri üzerine açtığı işyerinde patron olanhatice uludağ’ı ziyaret etti.

migros yanında açtığı ehli keyif ev yemekleri adlıişyerinde ziyaret ettiği uludağ ile görüşerek bir süre sohbet eden pekmezuludağ’dan işi hakkında bilgi aldı.

kadınların iş kurma konusunda ürkek davrandığını ancaksayıları çoğalan kadın patronların çok iyi bir örnek olduğunu belirten pekmez;istekli bayanların devletin kadınları ekonomik hayata dahil etmek için sunduğuimkanlardan kolaylıkla yararlanabileceklerini söyledi.

bu konuda meslek edindirme kursları, işbaşı eğitimprogramları, pozitif ayrımcılık yapılarak iş fikri ve kendi işyerini açmakisteyen kadınların yararlanabileceği destekler bulunduğuna dikkat çeken pekmez;“allah devletimize zeval vermesin. devletimiz halkının her alanda gelişmesiiçin gayret gösteriyor. İmkanlar sunuyor. bunları iyi değerlendirmek lazım” dedi.

ziyareti nedeniyle yeşim pekmez’e teşekkür eden İş kadınıhatice uludağ kadınların sunulan imkanlardan mutlaka yararlanması gerektiğiniifade etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Vekili Dr. Deniz Güçer,
Sıradaki Haber Vali Duru’ya RTÜK ziyareti