Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İş Kadınları 10.Yılını Kutladılar

kısa adı agİk olan

kısa adı agİk olan aksaray girişimci İş kadınlarıderneği 10. yılını coşkulu bir şekilde kutladı. derneğe yeni üye olan 20 hanımgirişimciye turuncu fular takıldı. 

okurlar tesislerinde düzenlenen agİk 10.cuyıldönümü kutlama programına aksaray valisi ali mantı, belediye başkanı halukŞahin yazgı ve eşi hasibe yazgı, vali yardımcısı Şahin bayhan,eşi asiye bayhan,İyi parti aksaray belediye başkan adayı Özhan türemiş,  aksaray Üniversitesi tıp fakültesi dekanınamık Özkan, İl sağlık müdürü cengizhan kılıçaslan, aile ve sosyal politikalarmüdürü İsrafil aktürk, İŞkur müdürü mahmut, akkuş, sgk İl müdürü bilal akgün,milli eğitim müdürü Ömer kartal, İl tarım müdürü bülent saklav, ziraat odasıbaşkanı emin koçak, esnaf odaları birliği başkanı doğan ceylan, ahİler kalkınmaajansı yetkilisi resul olcay, kosgep İl müdürü hakan koçak ve çok sayıdadavetli katıldı.

 aksaraygirişimci İş kadınları derneği başkanı hatice Şahin eroğlu, yaptığı konuşmadaderneğin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında önemli bilgiler aktardı.

zeybek gösterisi programa renk katarken,  dernek başkanı hatice Şahin eroğlu, derneğesağladıkları katkılardan dolayı aksaray valisi ali mantı, belediye başkanıhaluk Şahin yazgı ve eşi hasibe yazgı ile daire müdürlerine teşekkür plaketiverdi.

daha sonra agİk’e yeni üye olan 20 hanıma, protokoleşleri tarafından derneğin simgesi olan turuncu renkli fular takıldı.

gecenin en anlamlı bölümü ise 10. yıl pastasınınkesilme anı oldu. dernek başkanı hatice Şahin eroğlu, belediye başkanı halukŞahin yargı’nın eşi hasibe yazgı ve derneğe üye tüm hanımlar 10.yıl marşı eşliğinde10. yıl pastasını keserek yıldönümünü coşkulu bir şekilde kutladılar.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi personelleri tarafından şehir
Sıradaki Haber Başkan Dinçer’den Çevre Temizliği Çağrısı: “Daha Temiz Bir Aksaray İçin Birlik Olalım!