Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İrfan’la Mahalle Kreşleri, Çalışan Annelerin Hayatına Konfor ve Güven Getiriyor!

MHP Aksaray Belediye başkan

MHP Aksaray Belediye başkan adayı İrfan Çıtak’ın projesi, Profesyonel Ekip ve Uygun Fiyat Politikasıyla Şehir Genelinde Açılan Mahalle Kreşleri, Hem Çocukların Eğitimine Katkı Sağlıyor Hem de Anneleri Rahatlatacak.

31 Mart‘ta yapılacak olan mahalli idareler genel seçimlerinde MHP Aksaray Belediye başkan adayı İrfan Çıtak açıklamış olduğu projesi ile Şehrin dört bir yanına yayılan “İrfan’la Mahalle Kreşleri” projesi, çalışan annelerin yaşamına yenilikçi bir soluk getirecek.
Güvenilir eğitim olanakları ve profesyonel kadrosuyla dikkat çeken bu kreşler, sadece çocukların gelişimine değil, aynı zamanda annelerin günlük hayatına konfor katmayı hedefliyor.

Projenin öncüsü İrfan Çıtak, mahalle kreşlerinin amacını şu şekilde açıklıyor: “Çalışan annelerin ihtiyaçlarına odaklanan bir proje geliştirdik. İrfan’la Mahalle Kreşleri, çocukların eğitimini sadece bir adım öteye taşımakla kalmıyor, aynı zamanda annelerin iş ve ev yaşamlarını dengelemelerine yardımcı olacak.

Projedeki bu kreşler, çocukların bilişsel ve psikolojik gelişimine uygun bir ortam sunmanın yanı sıra, uygun fiyat politikasıyla da dikkat çekiyor. Profesyonel eğitimcilerden oluşan bir ekip, çocukların her birinin bireysel ihtiyaçlarına özel yaklaşımlar sunuyor.
Proje kapsamında açılacak kreşlerin bir diğer avantajı da, mahalle odaklı olmaları. Bu sayede çocuklar, yakın çevrelerindeki arkadaşlarıyla bir araya gelme fırsatı buluyor. Aynı zamanda anneler, çocuklarını güvendikleri bir ortamda bırakmanın rahatlığını yaşayacak.

İrfan’la Mahalle Kreşleri projesiyle, çalışan annelerin gözünün arkada kalmayacağı, güvenli ve konforlu bir çocuk bakım hizmeti sunmayı sürdürüyor. Projenin gelecekte daha fazla mahalleye yayılması ve ailelere destek olması bekleniyor. haber: Celil Acar