Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İnşaat Mühendisleri Odası’ndan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’e Ziyaret

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’e yönelik ziyaretler aralıksız devam ediyor. Son olarak, İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özgür Yetiştirici, Aksaray İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Murat Doğan ve beraberindeki heyet, Başkan Dinçer’i makamında ziyaret etti.

Aksaray Belediye Başkanı Evren

Ziyaret sırasında çeşitli konular ele alındı ve Aksaray’da devam eden inşaat projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi Başkanı Hasan Özgür Yetiştirici, Aksaray’daki projeler hakkında bilgi almak ve iş birliği olanaklarını değerlendirmek üzere bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti. Yetiştirici, “Aksaray’da yürütülen çalışmaları yerinde görmek ve belediye ile iş birliğimizi daha da güçlendirmek amacıyla buradayız. Başkan Dinçer’e misafirperverliği için teşekkür ederiz” dedi.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafirlerine teşekkür etti. Başkan Dinçer, “Nazik ziyaretlerinden ötürü İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi ve Aksaray Şubesi yönetimine teşekkür ediyorum. Aksaray’da gerçekleştirdiğimiz ve planladığımız projelerde mühendislik alanındaki katkılarınız bizim için büyük önem taşıyor. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Ağustos Gerçe