Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İNCEÖZ`DEN ESKİL`E MÜJDE VAR

eskildevlet hastanesi sınıf atladı

eskildevlet hastanesi sınıf atladı

aksaraysağlık alanında marka şehir olma yolunda ilerliyor. eskil devlet hastanesimodern cihazları ve sağlık ekibi ile ameliyatlara hazır.

tbmmak parti grup başkanvekili ve aksaray milletvekili İlknur İnceöz eskil devlet hastanesi`nin “d” sınıfı hastane grubundan “c” sınıfı hastanegrubuna yükseltilmesi için sağlık bakanlığı ile yaptıkları görüşmelerin olumlusonuçlandığını bildirdi.

İnceöz, “sağlık bakanlığı ile yürüttüğümüz görüşmelerneticesinde eskildevlet hastanemize; 2018 yılı nisan ayı itibariyle 2 dahiliye uzmanı,1 pediatriuzmanı,3 diş hekimi, 5 pratisyen hekim, 24 hemşire,4 acil tıp teknisyeni, 3ebe,4 laborant,4 röntgen teknisyeni,1 anestezi teknisyeni,1 eczacı teknisyenikazandırdık, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

eskildevlet hastanesi’nin, 2017 yılında yeni acil servisine taşındığı ve acil sağlıkhizmet kalite standartlarına uygun hizmet vermeye başladığının altını çizen tbmmak parti grup başkanvekili ve aksaray milletvekili İnceöz, “acil sağlıkhizmetleri, diyaliz birimi,gözlem odaları ve diş poliklinikleri gibi 4 anabranşta hizmet veren eskil devlet hastanemize daha fazla sağlık çalışanı vemodern cihazlar kazandırmak için sağlık bakanlığımız için yaptığımız görüşmelerneticesinde 2018 yılı nisan ayı itibariyle 2 dahiliye uzmanı,1 pediatriuzmanı,3 diş hekimi,5 pratisyen hekim,24 hemşire,4 acil tıp teknisyeni, 3 ebe,4laborant,4 röntgen teknisyeni,1 anestezi teknisyeni,1 eczacı teknisyenikazandırdık. hastanemize ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun. ” dedi.

İl merkezindenortopedi, göz,Üroloji ve anestezi uzmanlarının görevlendirilmesi ile eskildevlet hastanesi`nde büyük ameliyatlara başlandığı müjdesini veren İnceöz, “tümbu imkânlarla birlikte 2018 yılı içerisinde 9 çocuğumuza cerrahi sünnetuygulaması yapıldı. hastanemizde ayrıca 4 adet diyaliz cihazı olup,8 takiplidiyaliz hastası mevcuttur” dedi.

eskildevlet hastanesinde artık apandisit ve kıl dönmesi gibi ameliyatlarınyapılabileceğinin altını çizentbmm ak parti grup başkanvekili ve aksaraymilletvekili İnceöz, “sağlık bakanlığımızın onayı ve desteği ile birliktehastanemizde artık üroloji, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve gözameliyatları yapılabilecek. eskil`de yaşayan hemşerilerimiz ihtiyaç duyduklarıtüm sağlık hizmetlerini merkeze gitmelerine gerek kalmadan devlet hastanemizdenalabilecek” dedi.

İnceöz  “büyük ameliyatların eskil devlet hastanemizdeyapılmaya başlanmasıyla birlikte ihtiyaç duyulan, 1. basamak yoğun bakım ünitesiprojesi de hazırlanmış olup, çok yakında hastanemizde hizmete girecektir” dedi.

akparti hükümetlerinin modern hastaneler, modern cihazlar ve personel yatırımlarıile sağlık alanında çok önemli adımlar attığına dikkat çeken İnceöz;

“hemşerilerimizinsağlığı bizim için her şeyden önemlidir. akparti iktidarları ile ülkemiz sağlıkta küresel bir marka haline gelirken, aksaray`agetirdiğimiz sağlık yatırımları sonrasında aksaray’ımız da bölgesinin sağlıkalanında marka şehri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Şu anda sadeceeskil ilçemizde 450 kişiye evde sağlık hizmeti veriyoruz” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer,
Sıradaki Haber Başkan Dinçer Aksaray’ın çalışkan elleriyle meydan okuyor!