Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İLK TALMATI HATALI PARKLARA AF YOK

23 nisan ulusal egemenlik

23 nisan ulusal egemenlik ve Çocukbayramı haftası etkinlikleri kapsamında, hacı cumali uğur ortaokulu 7. sınıföğrencileri, okul müdürü mehmet uzun ve beden eğitimi Öğretmeni osman yatkinile birlikte İl emniyet müdürü ali karabaĞ’ı ziyaret ederek çiçek takdimettiler.

emniyet müdürü ali karabaĞ’ın makamkoltuğuna oturan öğrencilerden beyzanur delen, aksaray halkının huzuru vegüveni için gece gündüz çalışan aksaray emniyet müdürlüğü personeline teşekkürettikten sonra şehrimizin asayiş ve trafik ile ilgili bilgilerini aldı.

beyzanur delen.  mobese merkezinde kurulu bulunan güvenlikkameralarını canlı olarak izleyerek ankara caddesi kurşunlu cami önüne hatalıpark ederek yayaların ve araçların geçişine engel olan araç sürücülerinegerekli cezai işlem uygulaması konusunda trafik tescil ve denetleme Şubemüdürünü telsizle anons etti. anons üzerine trafik ekipleri kurşunlu cami önünegiderek burada hatalı park eden araç sürücülerine gerekli uyarıları yaparakcezai işlem uyguladılar.

emniyet müdürü ali karabaĞ, öğrencilerin polislik veşehrimiz ile ilgili merak ettikleri soruları cevaplandırarak,ziyaret anısına plaket takdim etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Almanya’da düzenlenen EURO 2024’te en
Sıradaki Haber EURO 2024’ün en değerli oyuncuları belli oldu!