Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İlk günkü aşkla; Zafere giden yolda, hazırız kararlıyız!

AKSARAY BELEDİYE BAŞKANI DR.

AKSARAY BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, PARK SİTE AVM’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU:
Zafere giden yolda, hazırız kararlıyız!

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Park Site AVM’de gerçekleşen etkinlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Dinçer, “İlk günkü aşkla hemşehrilerimizle buluşmaya, muhabbete devam ediyoruz.” dedi.
Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Park Site AVM’de düzenlenen buluşma ile vatandaşlarla buluştu. Zafere giden yolda kararlılıkla ilerlediklerini vurgulayan Dinçer, Aksaraylıların taleplerini dinlemek ve onlarla buluşmanın kendileri için büyük bir önem taşıdığını vurguladı. Şehrin farklı noktalarında sık sık vatandaşlarla buluşmaya devam eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, alışveriş yapan vatandaşlarla birebir sohbet etme fırsatı buldu. Aksaraylıların sorunlarını dinleyen Dinçer, çözüm odaklı bir yönetim anlayışını benimsemeye devam edeceklerini belirtti. Dinçer, ayrıca, şehirdeki gelişmeleri ve projeleri paylaşarak, vatandaşları bilgilendirdi.
Başkan Dinçer’in Park Site AVM’de gerçekleştirilen etkinlikten vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılandı. Evren Başkan samimi tavrı, muhabbeti ve ilgisi ile bir kez daha gönüllerde taht kurmayı başardı. Vatandaşlar, Başkan Dinçer’in şehre olan sevgisine ve hizmet anlayışına duydukları güveni ve Evren Başkan’a olan sevgilerini dile getirirken Evren Başkan’da etkinlik ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında, “İlk günkü aşkla hemşehrilerimizle buluşmaya, muhabbete devam ediyoruz.” şeklinde konuştu. Haber: Fatma ALTINOK