Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İLK BAYAN ERKEK KUAFÖRÜ RESMİYE KARADEMİR

aksarayberberler ve kuaförler odası

aksarayberberler ve kuaförler odası tarafından grand gala delüx düğün salonunda bayankuaförlere yönelik birlik, beraberlik ve motivasyon eğitim programı düzenlendi. 

düzenlenen eğitim programına aksaray emniyet müdürlüğüpolisevi Şube müdürlüğünde bayan kuaförü olarak hizmet veren resmiye karademİrtopuz show grubunda sahne alarak organizasyona katıldı.

geçtiğimiz günlerde 3308 sayılı mesleki eğitim kanununun35. maddesindeki şartları taşıması sebebi ile erkek kuaförü ustalık belgesinialan resmiye karademİr aksaray’da ilk bayan erkek kuaförü unvanını aldı.

diplomasını aksaray mesleki eğitim merkezi okul müdürümurat keskİn´den alan polisevi bayan kuaförü resmiye karademİr erkek saç kesimteknikleri ile bayan saç kesim tekniklerini birleştirip bayan müşterilerine üstdüzey saç kesim hizmeti vermeyi hedeflediğini, “ hangi mesleği yaparsan yap eniyisini yap. yaptığın iş toprağın altına gömdüğün iş bile olsa en iyisin yap.” felsefesi ile mesleğini her zaman bir adım öne taşımanın gururunuyaşadığını, mesleğine olan sevgisinin öğrenmenin sınırının olmadığını başarıyıazim ve kararlılıkla yakaladığını söyleyen resmiye karademİr, bu süreçte kendisinedesteğini esirgemeyen başta İl emniyet müdürümüz ali karabaĞ´a ve emeği geçenherkese teşekkürlerini iletti.

haber avni kuru

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Kırıkkale’de çıkan yangında 4 baraka
Sıradaki Haber Çıkan yangında 4 baraka ve 1 otomobil kullanılamaz hale geldi