Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İLÇELER İYİLİKTE YARIŞIYOR

İhheskil ve ortaköy temsilcilikleri

İhheskil ve ortaköy temsilcilikleri afrin’e iki tır yardım gönderdi. 

vatandaşların yardım konusunda gösterdikleri duyarlılığıngittikçe artması, il genelinde  infakhususunda insanlar arasında farkındalık oluşturduğu gözlendi. gerek afringerekse doğu guta’dan İdlib’e sığınan binlerce mağdur insanın insaniyardımlarla desteklenmesinin müslümanlığın gereği olduğunu söyleyen ilçesakinleri, iyilik adına ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini ifadeettiler.

aksaray İhh İnsani yardım derneği başkanı Önder Özkan,aksaray ilçelerinden de yardımların gönderilmesinin mutluluk vesilesi olduğunusöyledi. 2018’in başından beri 19 tır insani yardımın suriye’ye gönderildiğinivurgulayan Özkan, karagünde dostluğun, kardeşliğin gereğinin aksaray’lılarolarak vicdanî bir huzurla yerine getirildiğini sözlerine ekledi.

afrin’de günde 10.000 kişiye sıcak yemek hizmeti verenİhh gezici aşevinin bulunduğunu ve gönderilen gıdaların en güzel şekilde yerineulaştırıldığını ifade eden İhh başkanı Özkan, yardımların tüm hızıyla devamettiğini ve hafta içinde birkaç tır daha göndermeyi planladıklarını belirtti.Özkan, son olarak, yardım etmek isteyen vatandaşların dernek hesabı olan”aksaray İnsan hak ve hürriyetleri İnsani yardım derneği kuveyttürk aksaraymerkez Şubesi

tr680020500009105070200001″ nolu ibana”surİye” açıklaması ile bağış yapabileceklerini sözlerine ekledi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer,
Sıradaki Haber Aksaray’ın yeniden il oluşunun 35. yılı; Başkan Dinçer’den tarihi açıklama!