Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İlçe menfaatlerini daima ön planda tutan, ayrıştıran değil birleştiren bir kardeşinizim!

Ak Parti Ortaköy İlçe Başkanlığına atanan Oğuz Şahin, yaptığı ilk açıklamada Ortaköy’ün menfaatlerini ön planda tutarak, tüm kesimlerle iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti. Şahin, “Görev istenmez, alınır” düsturuyla hareket ettiğini vurguladı.

Ak Parti Ortaköy İlçe

AK Parti Ortaköy İlçe Başkanı Oğuz Şahin;

Görev istenmez, alınır!

 

Ak Parti Ortaköy İlçe Başkanlığına atanan Oğuz Şahin, yaptığı ilk açıklamada Ortaköy’ün menfaatlerini ön planda tutarak, tüm kesimlerle iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti. Şahin, “Görev istenmez, alınır” düsturuyla hareket ettiğini vurguladı.

Ak Parti Genel Merkezi tarafından Ortaköy İlçe Başkanlığına atanan Oğuz Şahin, görevi devraldıktan sonra kamuoyuna ilk mesajını iletti. Şahin, yaptığı açıklamada, kendisine duyulan güven için teşekkür ederken, Ortaköy ilçesinin kalkınması ve gelişmesi adına tüm siyasi partiler, iş dünyası, sivil toplum kuruluşları ve Ortaköylü hemşehrileriyle el birliği içinde çalışacağını belirtti.

Şahin, yaptığı açıklamada, “Bizim anlayışımızda ‘görev istenmez, alınır’ düsturu hakimdir. Bu doğrultuda tevdi edilen görevi Ortaköy ilçemizin menfaati gereği ve hiçbir siyasi hesap yapmaksızın kabul ettik,” dedi. Ayrıca, Şahin, ilçe menfaatlerini daima ön planda tutan, birleştirici bir yaklaşım sergileyerek, her kesimi kucaklayan bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini vurguladı.

BİRLEŞTİRİCİ YAKLAŞIM VURGUSU

Şahin, ilçedeki farklı siyasi görüşlere sahip vatandaşlarla da ortak bir zeminde buluşacaklarını ifade ederek, “İlçe menfaatlerini daima ön planda tutan, ayrıştıran değil birleştiren bir kardeşinizim. Bu çerçevede hedefimiz, tüm siyasi parti temsilcilerini de içine alan bir anlayışla hareket etmek ve Ortaköy için en güzel hizmetleri sunmak olacaktır,” dedi.

KONGRE SÜRECİ SONRASI YENİ DÖNEM

Oğuz Şahin, açıklamasının devamında, “Önümüzdeki günlerde yapılması planlanan kongre sürecimizden sonra, tüm ekip arkadaşlarımızla Ortaköy’ün tüm sorunlarına kişisel sorunlarımız kadar eğileceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın,” diyerek, ilçenin sorunlarını çözme konusunda kararlı bir duruş sergileyeceklerini ifade etti.

Şahin, konuşmasını şu sözlerle noktaladı: “Bu vesileyle tüm hemşehrilerime selam ve muhabbetlerimi sunarım.”

YENİ GÖREVİNDE İLK ADIMLAR

Göreve hızlı bir başlangıç yapması beklenen Şahin’in, ilçenin kalkınması için planladığı projeler merakla bekleniyor. Ortaköy’ün tüm paydaşlarıyla iş birliği içinde, birlik ve beraberlik ruhuyla hareket edeceğini belirten Şahin, geniş kapsamlı bir vizyonla ilçeye değer katmayı hedefliyor.

*Celil ACAR

Kırıkkale’de tefecilik yaptıkları öne sürülen
Sıradaki Haber Tefecilik operasyonunda 3 şüpheli yakalandı