Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İLAHİYATÇILAR”MÜSLÜMANLAR HIRSTİYANLIK NOEL’İNİN FİNALİ OLAN YILBAŞINI KUTLAYAMAZ!”

vatandaşlarımıza çağrıda bulunan İlahiyatçılarhristiyanlığında

vatandaşlarımıza çağrıda bulunan İlahiyatçılarhristiyanlığında yahudilik gibi tahrif edilmesi nedeniyle hakkın dinindençıkartılarak batıl hale getirildiğini ve bunun cenab-ı allah(c.c.) tarafından kuranı kerimin ali İmran suresinde indindeki tek dinin İslam olduğuemriyle tescillendiği belirtilerek hristiyanlığın bir dini bayramı olannoel’in  finali olarak kutlan yılbaşınınmüslümanlar tarafından kutlanamayacağını belirtiyorlar.

bu gün miladi takvime göre 2018 takvim yılınıntamamlanıp,2019’un başlayacağı  gece saat12(24)de yapılacak kutlamaların tahrif edilen hristiyanlık dininin bayramı olannoel’in devamı ,yani finali olduğundan müslümanlar tarafından kutlanamayacağıbelirtildi.

 noel’le bİrlİktehİrİstİyan Âlemİnde baŞlayan kutlamalar yilbaŞiyla sona erdİrİlİr!

 noel her yıl 25aralık tarihinde allah(c.)ın peygamber olarak gönderdiği hz. İsa(a.s.)nıngetirdiği dini terk ederek allah(c.c.)’ha ortak koşan  ve aslında grek romenmitolojisindeki herkül efsanesini bire bir olarak uyguladıkları  allah(c.c.) ın peygamberi hz. İsa(a.s) ileuzaktan yakından ilgisi olmayan pagan dininin figürü haline getirilen sözdeİsa’nın doğumunun kutlandığı  iddiaedilen, aslında ise tahrif edildiğinden paganla şan bu nedenle de semavi dinolmaktan çıkartılan  hristiyanlıkbayramıdır.

yılbaşı ise bu pagan izim kokan ve paganlığın tümritüellerinin uygulandığı yaratıcı tarafından yasaklanan içki, kumar ve zinanınmeşrulaştığı noel’in finali olan bir kutlama olduğundan her ne surette olursaolsun müslümanlar tarafından kutlanması haram bir etkinliktir. 

(haber ali genç)

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray’ın sevilen ilçeleri arasında yer
Sıradaki Haber Aksaray’ın doğa harikası; Bakı Gölü