Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İL ÖZEL İDARESİ KÖYLÜNÜN EN ACILI GÜNÜNDE YANINDA OLDU

aksaray İl Özel idaresi

aksaray İl Özel idaresi ekipleri tüm imkânsızlıklararağmen karaçayır köyündeki cenaze için köy mezarlığında kazma ve kürek ilemezar yeri açtı.

aksaray İl Özel İdaresi genel sekreteri ramazan altundaĞkonu ile ilgili yaptığı açıklamada;

“bu sabah aksaray merkeze bağlı ve 25 kişilik nüfusu olankaraçayır köyümüzün muhtarı Âdem tan aksaray merkez de oturan fakat akrabalarıköyde yaşayan bir vatandaşın vefat ettiğini, cenazenin köy mezarlığında definedileceğini fakat köyde mezarı kazacak kimsenin ve imkânlarının olmadığını, köymezarlığına iş makinesinin giremeyeceğini, kazma ve kürek ile açılmasıgerektiğini ve ayrıca toprağın don olduğunu bildirdi. ailenin cenazeyi bugündefin etmeleri gerektiği bilgisi kurumumuza ulaşır ulaşmaz tipi ve karyağışının yoğun olduğu hava şartlarında 15 kişilik bir ekip göndererek 3saatlik bir çalışma sonucu vefat eden vatandaşımız için köy mezarlığında definiçin gerekli çalışmaları tamamladık. köy yollarımızın ulaşımında şuan için birsıkıntımız yok, yollarımız açık durumda. cenazenin aksaray merkezden köyeulaşmasında bir sıkıntı yaşanmayacak bir şekilde ekiplerimiz teyakkuz halinde.

genel sekreter altundaĞ son olarak; İl Özel idaresiolarak köy halkımızın sürekli yanlarında olduğumuzu ve kurumumuza gelen bütüntalepleri karşılama konusunda 7/24 ekiplerimiz hazır bir vaziyettebeklediklerini belirtmek istiyorum. vefat eden vatandaşımıza allah’tan rahmet,kederli ailesine başsağlığı diliyoruz” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Milletler Ligi’nde üçüncü hafta heyecanı
Sıradaki Haber Filenin Sultanları Çin ile karşı karşıya!