Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müftüsü Işıldar’ın Önderliğinde: Nakkaş Mahallesi’nde Göz Alıcı Bir Sabah Namazı Etkinliği!

Aksaray İl Müftülüğü tarafından

Aksaray İl Müftülüğü tarafından Ramazan ayına kadar devam edecek olan ve her hafta Pazar günü gerçekleşen Sabah Namazı Buluşması yoğun katılımla gerçekleşmeye devam ediyor. Sabah namazının ikincisi Nakkaş Mahallesinde Koca Sinan Camiinde yapıldı.
Koca Sinan Camiinde ev sahipliğinde gerçekleşen program Müftü Yardımcısı Mahmut Çelikoğlu ve Kocasinan Camii İmam Hatibi Ömer Yılmaz’ın yapmış olduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İl Müftüsü Işıldar’ın öncülüğünde kılınan sabah namazı ile devam eden programda İl Müftüsü Işıldar, dünya hayatından bahsederek ahiret hayatına değindi.
11 Şubat 2024 Pazar günü gerçekleştirilen sabah namazı buluşmasına, İl Müftümüz Veysel Işıldar ve Müftü Yardımcısı Mahmut Çelikoğlu, STK Platformu Başkanı İlhan Demir, Proje İmam Hatip Lisesi Müdürü Bayram Bayram Demirtaş ve Yeşil Doğa Dernek başkanı Abdulkadir Ay ile şehrin çeşitli yerlerinden gelerek camiyi dolduran cemaat katıldılar.
Namazın ardından Kocasinan Cami Kur’an Kursunda eğitim gören öğrencilerle bir araya gelen İl Müftüsü Işıldar, “Gençliğe Değer Projesi” kapsamında Kur’an kursu öğreticisi Zeliha Bülbül tarafından hazırlanan “Gözümün Nuru Namaz” konulu belgeyi öğrencilere takdim etti.
İl Müftüsü Işıldar çocukların bu denli işlerle ilgileniyor olmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek hatıra fotoğrafı çekindi. Programın sonunda ise Aksaray Belediyesi tarafından yapılan çorba ikramında bulunuldu.
Sabah namazı buluşmasına, İl Müftüsü Veysel Işıldar, Müftü Yardımcısı Mahmut Çelikoğlu, STK Platformu Başkanı İlhan Demir, Proje İmam Hatip Lisesi Müdürü Bayram Demirtaş, Yeşil Doğa Dernek başkanı Abdulkadir Ay ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber: Fatma Altınok