Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müftüsü Işıldar’dan Şaşırtan Çıkış: Hafızlık Öğrencilerine Müthiş İlham!

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar Hafızlık Kur’an Kursu öğrencileri ile bir araya geldi.

Aksaray İl Müftüsü Veysel

Hafızlık Kur’an Kursu öğreticilerine yönelik düzenlenen seminerin açılış konuşmasını yapan Müftü Işıldar hafızlık eğitimini önemine yer verdi.

Müftülük konferans salonunda düzenlenen seminerde “Hafızlık Öğrencisinin Motivasyonunda Öğreticinin Rolü ve Sağlıklı İletişim” konusu ele alındı. ASÜ Öğretim Üyeleri Ahmet Duman ve Merve Südemen’in sunumlarıyla gerçekleşen seminerde iki oturum şekilde devam edecek.

Seminer İl Müftüsü Işıldar’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.  Müftü Işıldar yaptığı konuşmada;  “Her zaman kendimizi geliştirerek ve yenileyerek ilerlemeliyiz. Hafızlık öğrencilerine rehberlik etmek büyük bir sorumluluk ister. Sadece hâmil-i Kur’an olmak yetmez âmil-i Kur’an olmak gerekir” dedi.

Müftü Işıldar’ın konuşmalarının ardından “Hafızlığın önemi, içsel ve dışsal motivasyon, öğretici davranışları, öğrenci psikolojisi ve sağlıklı iletişim” konular üzerinden bilgiler verildi. Hafızlığın İslam dini açısından yerine ve toplumdaki etkisine değinildi.

İl Müftüsü Veysel Işıldar seminere büyük katkı sağlayan ASÜ Öğretim Üyeleri Ahmet Duman ve Merve Südemen’e teşekkür ederek hediye takdim etti.

Fatma Altınok