Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müftüsü Işıldar; Fahri öğreticilerimiz toplumun kurtarıcılarıdır!

İl Müftüsü Veysel Işıldar, Kur’an Kurslarında görev alacak fahri öğreticilere yönelik bilgilendirme ve yerleştirme programına katıldı.

İl Müftüsü Veysel Işıldar,

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, Kur’an Kurslarında görev alacak olan fahri öğreticiler için düzenlenen bilgilendirme ve yerleştirme programında konuştu. Program, İl Müftülüğü konferans ve toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Program, İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Tilavetin ardından kısa bir konuşma yapan Işıldar, yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Kur’an Kursu öğreticiliğinin bir meslekten öte gönüllülük ve fedakârlık temelinde, Rıza-i İlahiye’ye ulaşan bir yol olduğuna dikkat çekti. Göreve başlayacak öğreticilere tebriklerini ileterek, başarılar diledi.

Konuşmanın ardından, şube müdürleri ve ilgili personel tarafından fahri Kur’an Kursu öğreticilerine detaylı bilgilendirme yapıldı ve görev alacakları kurslara yerleştirme işlemleri gerçekleştirildi. Program, yeni eğitim döneminin başarılı ve verimli geçmesi dilekleriyle sona erdi.

Fatma Altınok