Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müdürü Ulaş’ın elinden aşure içildi

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş, şehit aileleri ile bir araya gelerek aşure etkinliğinde sohbet etti.

Aksaray Aile ve Sosyal

Aşure ayının gelmesiyle birlikte Aksaray’ın dört bir yanında aşureler yapılıyor, bu vesile ile de birlik beraberlik ruhu yaşatılıyor. İl Müdürü Nurettin Ulaş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl müdürlüğü Kıraathanesinde düzenlenen aşure etkinliğinde şehit yakınları ile bir araya geldi. İl Müdürü Ulaş, kendi elleri ile aşure ikramında bulundu.

Etkinlik boyunca ailelerle sohbet eden İl Müdürü Ulaş, konu hakkında yaptığı açıklama kapsamında “Farklılıkların bir araya gelerek büyük bir uyumla oluşturduğu ahengin adıdır aşure. Ayrı da olsa işlevlerimiz, hayattaki yerimiz, şartlar bizi birleştiğinde bir araya geldiğimizde oluşan birlik ve beraberliğin tadıdır aşure… Aynı acının bir araya getirdiği birbirinden kıymetli şehit ailelerimizle aşure etkinliğindeydik. Hoş sohbet ve muhabbetle, tadı damağımızda kalan bir günde yine büyük bir aileydik, yine birlikteydik” sözlerine yer verdi.

Yapılan aşure etkinliği, şehir içerisinde geleneksel kültürün yaşatılması ve bu vesileyle bir araya gelinmesi bakımından önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe