Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müdürü Ulaş’a MÜSİAD’tan ziyaret

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş’a yönelik kurum ve kuruluşlardan tarafından ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda İl Müdürü Ulaş’ı MÜSİAD Aksaray Başkanı Tamer Yalvaç ziyarette bulundu.

Ziyaret kapsamında İl müdürü Ulaş ile bir süre sohbet eden MÜSİAD Aksaray Başkanı Tamer Yalvaç il genelinde yürütülen çalışmalar hakkında görüşmeler yaptı. Kurumlar arası iletişimin ve işbirliğinin önemine değinilen ziyarette yürütülmesi hedeflenen stratejik planlamalar değerlendirildi.

MÜSİAD Başkanı Yalvaç ziyarete yönelik yaptığı açıklamada, “Bu anlamlı buluşmada, Aksaray’da yürütülen sosyal politikalar, aile hizmetleri ve toplumsal destek projeleri üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik” diyerek toplumsal refahı artıracak, aile yapısını güçlendirecek çalışmalara hazır olduklarını dile getirdi.

İl Müdürü Ulaş ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek MÜSİAD Aksaray Başkanı Tamer Yalvaç ve beraberindeki heyete teşekkür ederek birlikte birçok başarılı projelere imza atmaya temenni etti.

Fatma Altınok