Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müdürü Ulaş, korucuyu ailelerle etkinlikte buluştu 

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Koruyucu Aile Günü sebebiyle program düzenlendi.  

Aksaray Aile ve Sosyal

30 Haziran Koruyucu Aile Günü nedeniyle  Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş ev sahipliğinde koruyucu ailelere yönelik etkinlik düzenlendi.

Kurum Amirlerinin ve görevli personellerinin katılım gösterdiği etkinlikte  korucu aileliğin önemine yer verildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Koruma altındaki çocukların aile ortamında büyümesi için yapılan çalışmalardan bahsedildi.

Etkinlikte İl Müdürü Ulaş, koruyucu ailelere hitap ederek, “ Biz devlet olarak bu çocuklarımıza maddi anlamda her imkânı sağlayabiliriz, lâkin veremediğimiz tek şey ve en büyük eksiğimiz  onlara bir yuvanın, bir ailenin sıcaklığıdır. Bu büyük eksikliği dolduran, çocuklarımızın diğer elinden tutan, onlara evini gönlünü açan, yuva olan, onların aile ortamında büyümesini sağlayan siz koruyucu ailelerimizle şükranlarımı sunarım.”  dedi.

Devlet tarafından korumaya alınan çocuklara sıcak bir aile yuvası verilmesinde emeği geçen koruyucu ailelere teşekkürlerin sunan İl Müdürü Ulaş, çocukların aile ortamında büyümesinde öncü rol üstelendiklerini ve topluma katkı sunduklarını dile getirdi.

Fatma Altınok