Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müdürü, Ortaköy’de ilk ve ortaokulları inceledi

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan tarafından şehir içeresiden faaliyet gösteren okullar ziyaretler gerçekleşiyor.

Aksaray İl Milli Eğitim

İl Müdürü Alpaslan ziyaret kapsamında Ortaköy Sarıkaraman Köyü İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret etti. Burada bir dizi incelemelerde bulunan İl Müdürü Alpaslan okulların akademik başarısı  hakkında detaylı bilgiler aldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Alpaslan okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Öğretmenlerle bir süre sohbet eden İl Müdürü Alpaslan öğretmenlerin fikir ve önerilerini dinledi.

Daha sonra sınıfları tek tek gezen İl Müdürü Alpaslan öğrencilerle sohbet ederek yakından ilgilendi. Ziyareti esnasından eğitim süreci hakkında değerlendirmelerde bulunan İl Müdürü Alpaslan daha sonra okul bahçesinde yapılan çalışmaları inceledi.  Bakanlığın yeni eğitim öğretim programı hakkında öğretmenlerle görüşme yaparak bu yeni modelin eğitime katkısına ve yenilikçi olduğuna değindi.

İl Müdürü Alpaslan bu yeni modelin başarıya ulaşmasında öğretmenlerin rolünün önemli olduğuna vurgu yaptı. İl Müdürü Alpaslan tarafından gerçekleşen ziyaretle birlikte eğitim öğretim sürecinde istenilen akademik başarıya ulaşılmasında gerekli adımların atılacağı ön görülüyor.

Fatma Altınok