Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müdürü köy okullarına ziyarette bulundu

Aksaray İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, şehir genelinde yürüttüğü okul ziyaretleri kapsamında köy okullarına yönelik  bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Aksaray İl Millî Eğitim

Aksaray’da eğitim alanında verilen hizmetlerin yakın takipçisi olmak amacıyla  gerçekleşen ziyaretler kapsamında eğim öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler alınıyor.

Bu kapsamda İl Müdürü Alpaslan, köy okulları ziyareti kapsamında Cıpınar İlkokulu, Sapmaz İlkokulu, Baymış İlkokulu ve Çimeli Yeniköy Ünal Özgödek İlkokulu’nu ziyaret etti.

Ziyaret esnasında sınıfları  tek tek gezen İl Müdürü Alpaslan öğrencilerle yakından ilgilendi.  İl Müdürü Alpaslan öğrencilerle bir süre sohbet ederek  öğrencilerin derslerinde başarı göstermelerini temenni etti.

Daha sonra okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya gelen İl Müdürü Alpaslan faaliyetler hakkında bilgiler alarak okulların fiziki koşullarını detaylı bir şekilde inceledi. İl Müdürü Alpaslan okulların  ihtiyaçları yerinde tespit etti.

Ziyaret kapsamında, öğretmen ve idarecilere Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli hakkında kapsamlı bilgilendirme yapan İl  Müdürü Alpaslan, yeni modelin eğitim sistemine sağlayacağı yenilikler ve hedeflenen vizyon hakkında bilgiler verdi.

İl Müdürü Alpaslan eğitimde fırsat eşitliğine vurgu yaparak Bakanlığın uygulamaya koyduğu yeni modelin önemine yer verdi. İl Müdürü çalışmalarından ötürü okul yöneticilerine ve öğretmenlere teşekkürlerini sundu.

Fatma Altınok