Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müdürü Güleç, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde incelemelerde

Aksaray Sağlık İl Müdürü Dr. Abdullah Güleç tarafından şehir genelinde hizmet veren sağlık kuruluşları incelenmeye devam ediyor.  

Aksaray Sağlık İl Müdürü

Bu kapsamda İl Müdürü Güleç, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret etti. İl Müdürü Güleç’e ziyaret esnasında Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Amine Yavuz Dönmez ve sağlık yöneticileri eşlik etti.

İl Müdürü Güleç ziyaret esnasında Aksaray Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Feyza Baydar eşlik ederek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezin de incelemelerde bulundu. İnceleme sırasında iş ve işleyişler hakkında bilgi alan İl Müdürü Güleç, sağlık hizmet kalitesinin artırılması gerektiğini vurguladı.

Aksaray’da vatandaşlara kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunulması ve hasta çalışan memnuniyetinin sağlanması gerektiğine dikkat çekildi. Sağlık merkezi hakkında detaylı incelemelerde bulunana İl Müdürü Güleç, daha sonra sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

Sağlık çalışanlarının sorun ve taleplerine kulak veren Güleç, çözüm bulma noktasında istişarelerde bulundu. İl Müdürü Güleç, özverili çalışmalarından ötürü personele teşekkürlerini ileterek görevlerinde başarılar diledi.

Fatma Altınok