Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müdürü Güleç, Acıpınar sağlık tesislerinde incelemelerde bulundu

Aksaray Sağlık İl Müdürü

Aksaray Sağlık İl Müdürü Dr. Abdullah Güleç, sağlık merkezleri ziyaretlerine devam ederek Acıpınar köyünü sağlık tesislerini ziyaret etti. Acıpınar köyünde bir dizi ziyaret gerçekleştiren İl Müdürü Güleç, sağlık merkezlerinde incelemelerde bulundu.

Sağlık İl Müdürü Güleç’e ziyareti esnasında; İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Fatih İkbal Karaefe eşlik etti. İl Müdürü Güleç, Acıpınar 3 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ve Acıpınar Sağlık Evini ziyaret ederek iş ve işleyişi hakkında bilgiler aldı.

Aksaray’da sağlık alanında verilen hizmetleri yakından takip etmek ve sağlık merkezlerini sorun ve taleplerine çözüm bulmak adına ziyaretler gerçekleştiren İl Müdürü Güleç, sağlık merkezilerin verilen hizmetler hakkında bilgiler almaya devam ediyor.

İl Sağlık Müdürü Güleç, ilgili birim ve sorumlularından sağlık merkezlerindeki iş ve işleyişler hakkında bilgiler aldı.  İl Müdürü Güleç daha sonra personellerle bir araya gelerek sohbet etti. Sağlık personellerinin sorun ve taleplerini dinleyen İl Müdürü Güleç, personellerin özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi iletti.

Haber: Fatma Altınok