Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müdürü Demir Yenikent’te toplantıda, Üreticilere yeni destekleme modeli hakkında bilgiler verildi

Tarım ve Orman İl Müdürü Nejdet Demir önderliğinde Aksaray merkez, ilçe ve kasabalarında faaliyet gösteren çiftçilere yönelik yeni tarım uygulamaları hakkında bilgiler verilmeye devam ediliyor.

Tarım ve Orman İl

İl Müdürü Demir’in bu sefer ki rotası Yenikent beldesi oldu. İl Müdürü Demir, Yenikent’te üreticilerle buluşarak Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı.

Çiftçileri yeni destekleme modeli hakkında detaylı bilgiler veren İl Müdürü Demir çiftçilerin üretimini arttıracak, desteklemelerle üretime teşvik edecek çalışmalarda bahsetti.  Çiftçilerin ürünlerinin korunması ve üretimin canlı tutulması amacıyla atılacak olan adımlar hakkında toplantıda bilgiler verildi.

Tarım ve Orman İl Müdürü Demir tarafından gerçekleşen toplantıda, çiftçiler bakanlığın yeni destekleme modeli hakkında bilgi sahibi oldu. Böylelikle çiftçilerin üretime büyük oranda katkı sağlayacakları ve yeni desteklemelerle üretime teşvik edileceği ön görülüyor.

Fatma Altınok