Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müdürü Anjio oldu

İl Müdürü Anjio oldu

İl Müdürü Anjio oldu

Aksaray’ın başarılı il müdürleri arasında yer alan Tarım İl  Müdürü Bülent Saklav, rahatsızlanarak Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

45 yaşındaki Tarım il Müdürü Bülent Saklav’a Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesinde kalp ameliyatı yapıldı. Yapılan operasyonla İl Müdürü Bülent Saklav’a anjio yapıldı. Bir damarına stent konuldu. Yoğun bakımda müşahade altına alınan il Müdürü saklav’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Şehrin örnek ve çalışkan il Müdürü Bülent Saklav, göreve geldiği günden bu yana Aksaray’ın tarım ve hayvancılık alanında gelişmesinde önemli çalışmalar yaptı. Aksaray’ın tarımsal üretimde ülkemizde önde gelen iller arasında yer almasında önemli katkılar sağladı.

İl Müdürlüğünü saha çalışmaları ile taçlandıran Bülent Saklav’ın anjio olduğunu öğrenen arkadaşları ve üreticileri geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, hayr duası yaptılar.

Aksaray tarım İl Müdürü Bülent Saklav’a geçmiş olsun dileklerinde bulunuyor, bir an evvel eski sağlığına kavuşmasını diliyoruz.* Avni Kuru