Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müdürü Alpaslan, okul ziyaretlerinde öğretmenlerle bir arada

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, şehir içerisindeki eğitim çalışmaları kapsamında öğretmenlerle bir araya gelmeye ve Aksaray’daki eğitim sistemine yönelik istişarelerde bulunmaya devam ediyor.

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı nedeniyle şehir içerisinde hizmet veren okullarda toplantı gerçekleştiriyor. Toplantı kapsamında Anadolu Mektebim okuluna giden İL Müdürü Alpaslan’a Şube Müdürü Süleyman Bozova da eşlik etti. İl koordinatörleri, okul müdürleri ve danışman öğretmenlerin de katılım sağladığı toplantı, 15 Temmuz Ortaokulu konferans salonunda gerçekleştirildi.

İl Müdürü Alpaslan, okul kapsamında yapılan okumaların öğrencilere büyük katkılar sunduğunu söyledi. İl içerisindeki çalışmaların ilerleyişinden memnuniyetini ifade ederek emeği geçenlere teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, önceki yıllarda yapılan ve bu yıl yapılacak olan çalışmaların da bir değerlendirmesini dinledi. Toplantı, karşılıklı olarak fikir alışverişinin yapılmasının ardından sona erdi.

Ağustos Gerçe