Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müdürü Alpaslan Gülağaç ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan okul ziyaretlerine devam ediyor. Okul ziyaretleri kapsamında Gülağaç ilçesinde bulunan Gülağaç Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Alpaslan’ın ilk durağı Gülağaç Anadolu İmam Hatip Lisesi olmasıyla birlikte burada öğretmenlerle bir araya geldi.

Öğretmenler odasında gerçekleşen toplantıda, İl Müdürü Alpaslan öğretmenlerle sohbet etti. Okulların yarıyıl dönemine girecek olmasıyla birlikte dönem sonu etkinlik haftası kapsamında okulda yürütülen faaliyetler hakkında İl Müdürü Alpaslan bilgiler aldı.

İl Müdürü Alpaslan, Gülağaç Anadolu İmam Hatip Lisesi idarecilerine ve öğretmenlerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Daha sonra Gülağaç Anaokulu ile ziyaretine devam eden İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, burada okul binasında incelemelerde bulundu. Minik öğrencilerle bir araya gelen İl Müdürü Alpaslan, öğrencilerle bir süre vakit geçirerek sohbet etti.

Öğretmenler odasında, okul müdürü ve öğretmenlerle bir araya gelen İl Müdürü Alpaslan, okulda yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler aldı. Okul idarecisinin ve öğretmenlerin istek ve taleplerini dinleyen İl Müdürü Alpaslan, daha sonra Halk Eğitim Merkezini ziyaret etti.

Halk Eğitim Merkezinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan İl Müdürü Alpaslan Halk Eğitim Merkezine katılımın arttırılması yönünde istişarelerde bulundu.

Haber: Fatma Altınok