Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müdürü Alpaslan 15 Temmuz Ortaokulunu ziyaret etti

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan okul ziyaretleri kapsamında 15 Temmuz Ortaokulunu ziyaret etti. Burada öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen İl Müdürü Alpaslan eğitim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray’da eğitim faaliyetlerin artırılması ve takibinin sağlanması amacıyla gerçekleşen ziyaretler kapsamında İl Müdürü Alpaslan 15 Temmuz ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Ziyaret kapsamında Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Öğretim Programı hakkında öğretmenlere bilgilendirme yapıldı. Ziyaret esnasında İl Müdürü Alpaslan’a Şube Müdürü Süleyman Bozova eşlik etti.

İl Müdürü Alpaslan öğretmenlerle toplantıda buluşarak yeni eğitim öğretim döneminde hedeflenen çalışma ve faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Eğitim öğretim sürecinde öğretmenlerin önemli bir rol oynadığını ifade eden İl Müdürü Alpaslan sağlamış olduğu katkıları vurguladı.

Daha sonra okulda incelemelerde bulanan İl Müdürü Alpaslan öğrenciler ile bir süre sohbet ederek onlarla yakından ilgilendi. Ziyaretinin sonunda ise İl Müdürü Alpaslan okul müdürleri ve öğretmenlere çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Fatma Altınok