Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müdürlüğü, geleceğin mimarı öğretmenler için çelenk sundu

Geleceğin Mimarı olan öğretmenlerin

Geleceğin Mimarı olan öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmeler Günü olması sebebiyle Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 15 Temmuz Mili İrade Meydanında çelenk sunma törenini gerçekleştirdi.

     

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan önderliğinde gerçekleşen çelenk sunma töreni, İl Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri ve çok sayıda öğretmenlerin katılımlarıyla gerçekleşti.

15 Temmuz Milli İdare Meydanında saat 10.00’da gerçekleşen çelenk bırakma töreni 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve geleceğin mimarı olan tüm öğretmenler için sunuldu.

Gelecek nesillerin yarınlarını oluşturan, sevgi ve saygıyı aşılayan, gelecek nesillerin eserlerini emek emek işleyen öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlamak amacıyla Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 15 Temmuz Milli İrade Meydanında çelenk sunma törenini gerçekleştirdi.

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan Atatürk anıtına çelenk sunumuyla, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla birlikte tören sonlandı.

Haber: Fatma Altınok